MENÜ

JOGI NYILATKOZAT

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

A honlap (a www.tmrt.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Szerzői jog

A Törökszentmiklósi Mezőgazdasági Zrt. weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a Törökszentmiklósi Mezőgazdasági Zrt. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Információk

A Törökszentmiklósi Mezőgazdasági Zrt. weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a Törökszentmiklósi Mezőgazdasági Zrt. felelősséget nem vállal. Az aktuális feltételrendszert a mindenkor hatályos Üzletszabályzat tartalmazza.

A Törökszentmiklósi Mezőgazdasági Zrt. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A személyes adatok védelme

A Törökszentmiklósi Mezőgazdasági Zrt. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Törökszentmiklósi Mezőgazdasági Zrt.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Törökszentmiklósi Mezőgazdasági Zrt. – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.